Projects / Commercial

Vellum

Vellum 2019

Vellums offices were designed and constructed by our architectural practice. It is the second office renovation for Vellum Educational Services. The tilt of the grid, on a plan level and the combination of the shapes with the original structure grid of the offices, created five sub-spaces which are not recognized right away. The light moves from the front offices to the back offices through glass windows and a large double door. The chosen style was Nordic Design with details based on the colours of the companys logo.

After the renovation was completed, Open House Thessaloniki was inspired by our design and created a bag from these offices on Agiou Mina Street! The insiration came from the colours and the fishbone pattern used on floors and walls alike.